Bio

BIO   I   JÄSENET

 
Stund Man

Kotiplaneetta: Gaal 'iah

Ikä: 5 vuotta

Status: Etsintäkuulutettu kaikissa galakseissa pidätyskoodi FF#

Syytteet: Luvaton poistuminen federaation alueelta. Aika-avaruuden mielivaltainen vääristäminen ja galaktisen tasapainon horjuttaminen. Hyperetanoolin hallussapito myyntitarkoituksiin. Hyperetanoolin käyttörikos. Federaation virkamiehen vastustaminen. Psykoaktivointi neutraalilla vyöhykkeellä. Federaation virkamiehen sukupuolen muuttaminen ilman auktorisointia. Pyhien Gaal'iah-planeetan artifaktien Tish She'in katsominen ja koskettelu. Eksoplaneetta 242 hydropsyykkiseen kapinaan osallistuminen. Omatoimisen ajattelun rohkaisu NGC-242-13 enklaavissa. Yleinen siivottomuus ja kapinointiin yllyttäminen. G-luokan risteilijän väärin pysäköinti. Sakko:5889.439.228.394 krediittiä Planetaarisen hyvien veljien hyvemmät hyveet pormestarin sosiaalinen nöyryytys deaktivoimalla näkymättömyyskilvet kesken multialienaalisten orgioiden kliimaksia...

Tuntomerkit: Tämän aikaperverversioiden runteleman vihollisen tunnistaminen on mahdotonta ulkoisten tuntomerkkien perusteella.Audtiivinen tunnistus mahdollinen. Primitiivinen laulukerronta. Toistaa säkeitä. Luotamme regressiivisen hoilaamisen paljastavaan voimaan. Näitä säkeitä toistavaan tai jäljittelevää henkilöä pidettävä syyllisenä. Federaatio kiittää ja palkitsee sinut ehdoitta. Velvollisuus on oikeutesi ja ainut mahdollisuus. On vain yksi maailma, meidän maailma. Sinun maailma. Federaation maailma.  

Vain tunnistamistarkoituksiin. Lukemisen jälkeen suoritettava puhdistumisriitti GO85€ pidätyksen uhalla. Jo poikana tiesin, musta tulee Stund Man. Vaikka moni saa krealiittisyötteen helpommalla. Madonreijän kautta huomasin, ettei sitä aikaa voi pureksimatta niellä. Syytön kai siihen oon jos kellot seisoo. Jonottamisessa ei oo mitään taikaa.

Pystyn muuttaa aikaa, ja myös paikkaa Valovuosia tiellä, saa madonreikää niellä Tunteja kaipaan, kun ei niit kukaan lainaa. Ja miksen ois Tish Shei'n temppelissä saannu pierrä? Hitto soikoon! Olen Stund Man."

 spacemothers

Spacemothers

OTA YHTEYTTÄ / KEIKKAMYYNTI
info (at) spacemothers.net

SEURAA MEITÄ SOS.MEDIOISSA
Facebook  I  Bandcamp  I  Youtube